لوله استیل 304
لوله استیل 304 یکی از انواع لوله استیل است که کاربردهای فراوانی در صنعت دارد. در ساخت این لوله، عناصری مانند کربن، کروم، نیکل و منیزیم به کار می روند. انعطاف پذیری این نوع لوله به خاطر وجود عنصر کروم می باشد. نیکل موجود در ساختار این لوله ها هم به مقاومت آنها در مقابل زنگ زدگی کمک می کند.
عناصر موجود در ساختار لوله استیل 304
ویژگی های لوله استیل 304
وزن لوله استیل 304


عناصر موجود در ساختار لوله استیل 304
ویژگی های لوله استیل 304
وزن لوله استیل 304

ابعاد لوله استیل 304
لوله های استیل 304 با قطر 38 برای ساخت پایه و دستگیره نرده استیل راه پله، پنجره، استخر و ... به کار می روند. از لوله های با قطر 25 و 16 برای ساخت میله های افقی در نرده استیل راه پله و پنجره استفاده می کنند.
خرید لوله استیل
اگر لوله باید فشار زیادی را تحمل کند، باید لوله هایی با ضخامت بالا را انتخاب کنید. در این حالت وزن لوله هم بیشتر می شود.
قیمت لوله استیل 304
لوله استیل صنایع شیری 304
انواع لوله های استیل مورد استفاده در صنایع غذایی
انواع لوله استیل از نظر کاربرد
لوله های استیل را از نظر کاربرد به لوله استیل نازک، نرده، طلایی و نسوز دسته بندی می کنند.
1- لوله استیل نازک : همان طور که از نام این لوله ها مشخص است، ضخامت بسیار کمی دارند. نام دیگر لوله استیل نازک، لوله استیل جوشی می باشد که با ضخامت های مختلفی (0.5، 0.6، 0.7، 0.8، 1 و 2 اینچ) تولید می شود. این لوله ها در دکوراسیون داخلی کاربرد زیادی دارند.
2- لوله استیل نرده : معمولا از این نوع لوله استیل برای ساخت نرده و حفاظ استفاده می کنند. این لوله ها، ابعاد، ضخامت و قطرهای مختلفی دارند. اما بیشتر با ضخامت 16، 25 و 38 میلی متر تولید می شوند. آلیاژهای 304 و 201 برای ساخت نرده و حفاظ به کار می روند. البته آلیاژ 304 برای این کار مناسب تر است. قابلیت ضد زنگ بودن و ضد خوردگی این آلیاژ موجب شده تا گزینه بهتری باشد. یکی دیگر از کاربردهای لوله استیل نرده در زمینه طراحی دکوراسیون است. در این مورد، بیشتر از آلیاژ 201 استفاده می کنند. معمولا لوله استیل نرده را به صورت درزدار می سازند. قیمت این لوله ها با توجه به ضخامت، قطر و آلیاژ مصرفی آنها تعیین می شود.
3-لوله استیل طلایی : این لوله ها ساختار سختی دارند. رنگ آنها ثابت است و بدون تغییر باقی می ماند. لوله استیل طلایی یک محصول پر کاربرد می باشد که در دکوراسیون و دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرد.
4- لوله استیل نسوز : در فضاهایی که حرارت و دمای بسیار بالایی دارند، به کار می رود. مدل های 321 و 310 دو نمونه از لوله های استیل نسوز هستند. لوله های استیل نسوز با استفاده از کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم ساخته می شوند. به همین دلیل مقاومت بالایی دارند و در سیستم های لوله کشی صنعتی، خطوط آبرسانی و هوای فشرده شده و ... مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع لوله های استیل از نظر شکل ظاهری
لوله های استیل از نظر ظاهری به دو دسته ی لوله های درزدار و بدون درز (مانیسمان) تقسیم بندی می شوند.
- لوله های استیل درزدار : این لوله ها با نام لوله های استیل جوش دار هم شناخته می شوند. در سطح آنها، درز جوش دیده می شود. وجود درز جوش باعث شده تا مقاومت این لوله ها نسبت به انواع بدون درز کمتر باشد. لوله استیل درزدار را با استفاده از ورقه های فولادی تولید می کنند. این ورقه ها را به صورت رول در می آورند و لبه های آن را جوش می دهند. بر روی سطح این لوله ها، یک درز جوش سراسری ایجاد می شود. لوله های درزدار استیل می تواند فشار کاری پایینی را تحمل کند. از این لوله ها در صنایع داروسازی استفاده می کنند.
- لوله های استیل بدون درز (مانیسمان) : برای ساخت لوله های استیل مانیسمان از شمش گرد جامد استفاده می کنند. ابتدا آن را در مجاورت حرارت قرار می دهند و گرم می کنند. سپس وارد مرحله اکسترود، نورد و کشش می شود. در ادامه، یک لوله توخالی به وجود می آید. لوله تولید شده فاقد درز است و دارای سطحی یکنواخت می باشد. عدم وجود درز در لوله های استیل مانیسمان باعث می شود تا مقاومت بالایی داشته باشند. به همین علت گران تر از لوله های استیل درزدار هستند.
کاربردهای لوله استیل
لوله استیل در صنایع مختلفی مانند پتروشیمی، آبرسانی، نفت و گاز به کار می رود. علاوه بر این برای ساخت حفاظ و نرده ی پنجره و بالکن از این نوع لوله استفاده می کنند. یکی دیگر از کاربردهای لوله استیل، استفاده از آن در سیستم های تصفیه آب و فاضلاب می باشد. ویژگی های خاص این لوله ها باعث می شود تا در کارخانجات تولید دارو، مواد غذایی و گاوداری ها به کار روند.
مزایای استفاده از لوله استیل :
این لوله ها تغییر رنگ و شکل نمی دهند. مقاومت بالایی در برابر خوردگی و تغییرات دمایی دارند. از دیگر مزایای لوله های استیل می توان به قابلیت ضد زنگ بودن لوله ها، بازیافت و طول عمر بالای آنها اشاره کرد.
مشخصات فنی لوله استیل :
استیل یا فولاد، آلیاژی است که پایه آن از آهن است و در ترکیب آن کمتر از 2% کربن وجود دارد. خواص مکانیکی (سختی و مقاومت) لوله با توجه به نوع و مقدار عناصر تشکیل دهنده ی آن تعیین می شود. هر چقدر مقدار کربن موجود در ترکیب لوله بیشتر باشد، سختی و مقاومت آن بیشتر است.
روش تمیز کردن لوله های استیل
فرایند تمیز کردن لوله های استیل باید با دقت زیادی انجام شود. به طوری که سطح آنها خراش برندارند. نیازی به استفاده از ترکیب مواد شوینده و ابزارهای سنگ زنی نیست. هر یک از این روش ها را می توان به تنهایی به کار برد. این لوله ها پس از رفع آلودگی، با آب به شکل کامل تمیز می شوند.
- در مواردی که سطح لوله دارای گرد و غبار است، با آب و صابون تمیز می شود. اگر روی سطح لوله استیل، مواد روغنی وجود داشته باشد، ابتدا باید با یک پارچه نرم آن را برطرف نمایید. سپس از یک ماده شوینده ی خنثی یا محلول آمونیاک استفاده کنید.
- در صورتی که مواد سفید کننده یا ماده اسیدی روی لوله ریخته شد، باید سریعا با آب برطرف گردد. در ادامه، برای شستشوی آن از محلول آمونیاک یا کربنات سودا استفاده نمایید. در انتها با آب تمیز کنید.
- اگر آثار زنگ زدگی بر روی لوله استنلس استیل وجود داشته باشد، می توانید آن را با استفاده از اسید نیتریک 10% برطرف نمایید.
ویژگی های لوله استیل صنایع شیری

ویژگی های لوله استیل صنایع شیری
2- مقاومت در برابر اکسایش
3- براقیت بالا
4- قابلیت محافظت در مقابل جذب میکروب ها
5- عدم تغییر شکل و تغییر رنگ
6- عدم آسیب رسانی به مواد اولیه
7- تمیز و ضدعفونی کردن این لوله ها به سادگی امکان پذیر می باشد.

انواع لوله استیل صنایع شیری
2- لوله استیل بدون درز